Får Du detta nyhetsbrev så har Du antingen anmält Dig via vår hemsida eller gett ditt godkännande vid telefon- eller mail-kontakt med någon från Faleco AB. Du kan alltid avsluta prenumerationen, se längst ner på sidan.

faleco-logga-text-B-600x60

Nyhetsbrev Q4 2020

Hej!
Våra leverantörer av testutrustning fortsätter att komma ut med uppdateringar och nyheter vilket vi är tacksamma för. Trots att det varit ett turbulent år med pandemin som har påverkat vår verksamhet så har vi vuxit oss starkare och ser oss an framtiden med tillförsikt. Vi har även satt upp en ny ebutik som snabbt har blivit en viktig del av vår verksamhet.

Tiden går fort,... nu är det snart första advent och eftersom detta är årets sista
nyhetsbrev vill vi tack alla våra kunder och prenumeranter för detta år.

På återseende Q1 2021.

NYHETER

mini värmekamera
Mini IR-kamera!

Vår leverantör av infra-röda kameror Infratec GmbH har kommit ut med en liten och smidig enhet som heter PIRuc605. IR-kameran är utformad för att användas inom en rad olika områden, allt från forskning och utveckling till processoptimering.

Mer om PIRuc605 kan Du läsa här!
bra termiska kameror
Välkommen på webinar

Onsdag 25:e nov kl. 10.00 har vi ett ca 45 min långt webinar via Microsoft Teams. Rubriken är ”Thermal analysis of electronic and semiconductor devices”. Så passa på att lära dig mer och se vilken utrustning som behövs.

För mer information och anmälan, se här!
Termografi elektronik
Robust ljudnivålogger

En ny intressant produkt som kommit är en robust och vädertålig ljudnivå-logger avsedd för användning utomhus. Loggern har en modern digital MEMS mikrofon med hög känslighet som är stabil (tålig) mot temperatur-förändringar och vibrationer.

För mer information, läs här!
Faleco AB
Hängpilsgatan 5
426 77 Västra Frölunda
hej@faleco.se | www.faleco.se
Faleco-150x50px
We make the invisible visible!