Får Du detta nyhetsbrev så har Du antingen anmält Dig via vår hemsida eller gett ditt godkännande vid telefon- eller mail-kontakt med någon från Faleco AB. Du kan alltid avsluta prenumerationen, se längst ner på sidan.

faleco-logga-text-B-600x60

Nyhetsbrev Q4 2020

Hej!
Året börjar med goda nyheter när det gäller vårt sortiment av ljudkameror. Två helt nya produkter har introducerats i SoundCam-serien som nu består av tre stycken olika modeller nämligen: SoundCam 2.0, SoundCam Ultra och SoundCam Ultra Sensor. Att använda ljudkameror för att mäta och/eller lokalisera ljud har aldrig varit enklare.

Vi ser året som kommer med tillförsikt och vi hoppas få vara med om att implementera
ljudkameror på många nya spännande tillämpningar.

NYHETER

SoundCam Ultra
SoundCam Ultra

Bärbar och med en vikt av endast 1.5 kg. Frekvensområde från ca 2 kHz till 100 kHz. Perfekt för applikationer som t.ex läckagesökning i tryckluftssystem och
inspektion av hög-spänningsanläggningar (partiella urladdningar). Med sitt lilla format, ergonomiska design och låga vikt är SoundCam Ultra ett utmärkt mätinstrument för fältbruk.

Mer om SoundCam Ultra kan Du läsa här!
SoundCam Sensor
SoundCam UltraSensor

Den första ljudkameran avsedd för att integreras i våra kunders egna applikationer. Format endast 15x15x7,5 cm och med akustisk specifikation som "SoundCam Ultra".
Enheten har ett USB och ett Ethernet-gränssnitt för anslutning till en dator. Ingen annan akustisk kamera har så litet format och öppnar upp för så många nya möjliga applikationer!

Mer om SoundCam Ultra Sensor kan Du läsa här!
SoundCam mjukvara
SoundCam mjukvara

Mjukvaran för de tre Soundcam-enheterna är identisk vilket innebär att det är samma användar-gränssnitt och funktioner för de olika modellerna. Två större uppdateringar av mjukvaran har gjorts det senaste året vilket är glädjande. Kontinuerlig uppdatering av ett instruments mjukvara är viktigt då det innebär att en köpt enhet får fler och bättre funktioner med tiden.

Mer om SoundCam kan Du läsa här!

Faleco AB
Hängpilsgatan 5
426 77 Västra Frölunda
hej@faleco.se | www.faleco.se
Faleco-150x50px
We make the invisible visible!