Får Du detta nyhetsbrev så har Du antingen anmält Dig via vår hemsida eller gett ditt godkännande vid telefon- eller mail-kontakt med någon från Faleco AB. Du kan alltid avsluta prenumerationen, se längst ner på sidan.

faleco-logga-text-B-600x60

Nyhetsbrev Q2 2021

Hej!
Vi har sett en betydande ökande aktivitet hos våra kunder under detta första halvår jämfört med förra året, vilket är mycket glädjande. Trolig förklaring är att vi ser att pandemin ebbar ut och verksamheten återgår till ett någorlunda vanligt tillstånd.

För detta nyhetsbrev har vi valt ut några av de produktnyheter som kommit under detta kvartal. Som alltid så kontakta oss om ni har några frågor.

Glad midsommar och ha en skön semester.

På återseende Q3
(PS. då har vi minst en stor produktnyhet rörande våra akustikkameror . . .)

NYHETER

ImageIR® 8300 hs
ImageIR® 8300 hs

Vår leverantör Infratec GmbH har genom att introducera ImageIR® 8300 skapat en ny
generation av infraröda höghastighetskameror. Med en detektorstorlek på 640 × 512 IR-pixlar och en exceptionellt hög bildfrekvens på 1004 Hz möjliggör det termo-grafiska bilder av snabbt rörliga föremål och dynamiska termiska processer. Termisk upplösning 20 mK.

För mer information, läs här!
PIRuc605
PIRuc605

Tre olika linsval finns nu för Infratec GmbH's "mini IR-kameran" PIRuc605, nämligen 5, 10 eller 20 mm brännvidd. Fler alternativ när det gäller linser är bra då det gör en IR-kamera mer användbar i olika applikationer och tillämpningar. Behöver du en liten smidig stationär infraröd kamera är PIRuc605 definitivt ett alternativ du bör kolla upp.

För mer information, läs här!
ljudkamera kit
Handburen ljudkamera

I januari introducerades SoundCam Ultra. Vår absolut populäraste akustiska kamera (ljudkamera) och där en av de vanligaste applikationerna
är läckagesökning i tryckluftssystem. Efter önskemål från våra kunder har vi tagit fram en robust transportväska
med plats för ljudkamera och tillbehör inklusive extra batteri (powerbank).

För mer information, läs här!

Faleco AB
Hängpilsgatan 5
426 77 Västra Frölunda
hej@faleco.se | www.faleco.se
Faleco-150x50px
We make the invisible visible!