Nyheter


Värmekameror

2020-05-04

Faleco utökar sitt produktutbud som representant för InfraTec GmbH Infrarotsensorik und Messtechnik. Infratec är ett tyskt företag specialiserat på produkter och tjänster inom infraröd mätteknik med allt från sensorer och infraröda kameror (värmekameror) till färdiga automationslösningar. Infratec’s kameralösningar är i huvudsak inriktade mot den s.k. “high performance” marknaden, dvs mot mer krävande applikationer. Företaget startade 1991 och har egen tillverkning och utveckling.


Akustiska kameror – Pressmeddelande den 3 feb 2020

2020-02-03

Tyska CAE Software und Systems GmbH har utsett Faleco AB till ny distributör i Sverige. CAE är känt för sitt sortiment av akustiska kameror. En akustisk kamera är en utrustning som används för att visualisera ljud och lokalisera olika ljudkällor.

”Akustiska kameror har ju funnits på marknaden i över tio år men CAE har introducerat en ny fantastisk produkt som är en bärbar akustisk kamera som man kallar SoundCam. Försäljningsmässigt var 2019 en stor framgång på den tyska marknaden och nu tycker vi det är dax för svenska kunder att få tillgång till den. Förutom intuitiv och enkel användning har den här bärbara enheten ett pris som öppnar upp för många intressanta tillämpningar. Jag är säker på att många NVH-avdelningar som idag har större akustiska kameror kommer att se ett behov av att komplettera med en bärbar enhet när man ser SoundCam-enheten. Nya applikationer är framför allt mer fältmässiga tillämpningar som t.ex. läckagesökning i tryckluftssystem eller i fläktsystem och kartläggning av bullerkällor i lokaler, byggnader eller i omgivningen”, säger Conny Falk ansvarig för försäljningen av akustiska kameror på Faleco.


Faleco ljudnivåmätarkit

Instrumentväskor

2020-01-27

Efter flera förfrågningar från våra kunder har vi i samarbete med en svensk väskleverantör tagit fram passande väskor för de ljudnivåmätare vi marknadsför i vår e-butik. Totalt erbjuder vi två olika storlekar av väskor och varje väskstorlek har tre olika varianter av inredning.


decibelmätare

Ny leverantör – CESVA

2019-08-05

Faleco AB etablerar samarbete med CESVA om försäljning av ljudnivåmätare i Sverige. CESVA har ett sortiment av kvalitativa klass 1 och klass 2 mätare. Sortimentet riktar sig till både professionella användare och användare som vill ha en ljudmätare som underlättar mätningar enligt valda standarder och mätprocedurer.


e-butik

2019-06-05

decibelmätare

Faleco AB introducerar idag en e-butik för försäljning av sina ljudnivåmätare, i första hand klass 2-instrument. Målsättning med e-butiken är att göra det enkelt och smidigt för våra kunder att beställa ljudnivåmätare. I största möjligaste mån skall utbudet i e-butiken också finnas i lager för att garantera snabb leverans.


klass 2 ljudmätare

Ny leverantör – Center

2019-03-10

Faleco AB startar upp samarbete med Center Technology om försäljning av ljudnivåmätare i Sverige. Center är kända för sitt sortiment av välfungerande och konkurrenskraftiga klass 2-ljudmätare.


Kursändring

2019 jan

Faleco startade som ett konsultföretag inom marknadsföring & försäljning i januari 2015. Affärsidén var att hjälpa, företrädesvis, utländska företag att etablera sig på den svenska marknaden. Våra större uppdrag har varit inom test&mät, miljötålighetstest och automation. Men efter fyra år började inriktningen ändras mot att bli egen distributör av ljudmätutrustning och då främst ljudnivåmätare och akustiska kameror. (Från och med april 2020 är fokus på att vara egen distributör av mätutrustning.)