Vibrationsdämpare

För vibrationsdämpare representerar vi ALPHA ACOUSTIKI Ltd som är ett grekiskt företag specialiserat på att designa och tillverka högteknologiska antivibrationssystem under varumärket VIBRO. Man har allt sedan starten 1978 skapat innovativa sofistikerade lösningar för ett brett spektrum av applikationer. Med en FoU-avdelning som har en gedigen akademisk bakgrund och stor praktisk erfarenhet kan ALPHA ACOUSTIKI också hantera mer krävande kundanpassade applikationer och föreslå skräddarsydda tekniska lösningar som man sedan kan tillverka.

Vi kommer att lägga upp Vibro-produkterna i vår ebutik men innan detta är klart hänvisar vi till leverantörens produktsida: https://antivibration-systems.com/ samt produktdatablad, se nedan.

Vibro-FOAM

Vibro-FOAM är ett nytt sortiment av innovativa produkter som använder Regufoam® vibrationsdämpande elastomerer. Regufoam® som är tillverkat av det tyska företaget BSW är ett mikrocellulärt baserat polyuretanskum med hög vibrationsdämpning. Med den beprövade teknologin för VIBRO-produkter i kombination med de fördelaktiga egenskaperna hos Regufoam® har gjort det möjligt att skapa en ny serie av innovativa produkter med varumärket Vibro-FOAM.

Har Du en fråga, kontakta oss!