Ljudmätning

En ljudmätning ger bestämda storheter som beskriver och graderar ljud samt hjälper oss att jämföra ljud under olika förhållanden. Mätning och analys av ljud är ett kraftfullt diagnostiskt verktyg för olika åtgärdsprogram inom ljudområdet.

Ljudnivåmätare och ljudkällor

Vi representerar CESVA instruments s.l.u som är en känd leverantör av ljudmätningsutrustning och har sitt huvudkvarter i Barcelona, Spanien. Cesva har ett stort utbud av olika produkter som ljudnivåmätare, ljudkalibratorer, stegljudsmaskin och rundstrålande högtalare/ljudkällor.

För enklare klass-2 ljudnivåmätare erbjuder vi produkter från Center Technology som är ett företag baserat i Taiwan. Center producerar olika typer av handburna mätinstrument. Många års samarbete har visat att Center gör kostnadseffektiva kvalitetsprodukter.

ljudmätning
decibelmätare

För mer information om dessa produkter, se respektive produktsida i vår ebutik (öppnar en ny flik).

Ljudintensitetsmätare – som är mer än en ljudintensitetsmätare….

3D ljudintensitet

Vår ljudintensitetsmätare SonoCat är ett multifunktionellt verktyg för att göra flera olika typer av buller- och ljudmätningar. Som till exempel att i realtid bl.a. mäta ljudtrycksnivå, 3D-ljudintensitetsvektor, ljudeffekt och ljudabsorptionskoefficient.

För mer information se vår produktsida: https://www.faleco.se/ljudintensitetmatare/

Ljudeffekt

Behöver du mäta ljudeffekt? Läs denna sida: https://www.faleco.se/ljudeffekt/