Ljudnivåmätare

Våra leverantörer

Cirrus Research är en av världens största tillverkare av ljudmätutrustning och har verksamhet i sex olika kontinenter och i mer än 100 länder. Företaget började 1970 i UK och har alltså mer än 50 års erfarenhet inom sitt område. Fokus är att utveckla och leverera högkvalitativa, lättanvända och noggranna instrument för akustisk mätning. Cirrus har en utbyggd kalibrering och service-verksamhet samt teknisk support som för den svenska marknaden hanteras av Cirrus i Frankfurt (Cirrus Research GmbH). Man har även lager i Frankfurt vilket gör att leveranstider till svenska kunder kan hållas på ett minimum.

Cesva grundades 1969 i Barcelona (Spanien) och har sedan starten specialiserat sig på utveckling och tillverkning av akustiskutrustning och instrument. Vi erbjuder produkter från Cesva som kompletterar vårt produktutbud och ger dig som potentiella köpare flera olika alternativ.

För enklare klass-2 ljudnivåmätare erbjuder vi produkter från Center Technology. Center är baserat i Taiwan och producerar olika typer av handburna mätinstrument. Många års samarbete har visat att Center gör kostnadseffektiva kvalitetsprodukter.

Cirrus Faleco ljudnivåmätare